Begeleidingstrajecten

We hebben een aantal begeleidingstrajecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld.

Begeleidingstrajecten

Afvallen; in 12 weken gegarandeerd resultaat

Meer energie en weer lekker in je vel zitten!

Misschien heb jij ook weleens gehoord dat je discipline moet hebben? Minder eten en meer bewegen? Ieder pondje komt door het mondje? Maar klopt dit wel? En ben je niet zat om dit steeds te moeten horen? Gezond leven is geen dieet, het is een proces waarbij je leert om de juiste keuzes te maken, te genieten van gezonde voeding en leuke sportlessen. Met deze combinatie zal je merken dat je meer energie krijgt, af gaat vallen en weer lekker in je vel komt zitten!

Ons afvalpakket is een programma van 12 weken. Het is een all-in pakket voor een vaste prijs en bevat lessen Personal Training, een voedingsadvies en elke 2 weken metingen van gewicht, buikomvang en vetpercentage. Door de opzet garanderen wij dat je snel resultaat zult ervaren en dat het de aanzet is tot een verandering van je leefstijl. Wij snappen best dat volhouden lastig is, maar coaching en de juiste aandacht maken het verschil!


Conditie en kracht; in 12 weken gegarandeerd resultaat

Iedereen heeft een doel. Dat kan zijn; conditie opbouwen, sterker worden, beter bewegen, meer energie krijgen of meer leren over training. We leren je alles wat nodig is om jouw doel te behalen. Bij ons wordt nooit zomaar wat gedaan. We willen dat je leert waarom we dingen doen en hoe jij jezelf kan verbeteren! Gewoon even trainen en we zien wel of het werkt… dat gebeurt niet bij de Fitfabriek; bij ons draait alles om jouw ontwikkeling; wij observeren, leren en helpen jou daarom 12 weken lang intensief en met de juiste aandacht.


Twelve Waves en Lifecrafting

Het bewust leiderschap over je werk en leven nemen zodat jij het leven kan creëren dat jij wil leiden.